keskiviikko 14. huhtikuuta 2010

Erkki Pulliainen

Hallituksen esitys laeiksi julkisesta työvoimapalvelusta annetun lain muuttamisesta ja väliaikaisesta muuttamisesta sekä eräiden siihen liittyvien lakien muuttamisesta
(PTK 37/2010 vp)

Arto Satonen: "Jos nyt vielä vähän käydään läpi tätä yrittäjäjärjestön kannan kysymistä, niin eihän kyse siitä ole, että se on se ratkaiseva asia sen päätöksenteon kannalta, vaan kysymys on vaan siitä, että se voi olla yksi peruste, jolla voi päätöksen perustella silloin, jos on epävarma. Jos on niin, että yrittäjäjärjestö sanoo, että ei ole elinkeinotoimintaa, ei kilpaile meidän kanssa, silloinhan on kaikkein helpoin sanoa, että ilman muuta tämä näitä palkkatukisäännöksiä voi noudattaa."

Pulliainen: "Arvoisa puhemies! On se ensinnäkin sanottava luojalle, tuonne yläkerran kaverille, kiitokset, että en ole koskaan sortunut Sastamalaan hakeutumaan asumaan. (Naurua) Siellä pitää yrittäjäjärjestöltä kysyä, saako mennä vessassa käymään jnp. Kyllä on tuuri käynyt, ei voi muuta sanoa. Kyllä perjantaina mielihyvin painelee Ouluun ja vaikka mihinkä."

Ei kommentteja: