tiistai 15. kesäkuuta 2010

Paula Risikko

Hallituksen esitys terveydenhuoltolaiksi sekä laeiksi kansanterveyslain ja erikoissairaanhoitolain muuttamisesta sekä sosiaali- ja terveydenhuollon asiakasmaksuista annetun lain muuttamisesta
(PTK 65/2010 vp)

Juha Mieto: "Haluaasin vain kysäästä näin tasa-arvon aikana sitä, että kansalaiset ovat kiinnostuneita siitä, että ovatko ministerit torella esimerkillisest hoitaneet kuntoansa. Vähä oli siinä myös leikisti laitettu, että myös painonpurotusta ja tällast. Olisko ministeri Risikko kiitollinen ja vastaas tähä kysymykseen?"

Risikko: "Arvoisa rouva puhemies! Kiitoksia ed. Miedolle tästä ansiokkaasta kysymyksestä nimittäin ja hyvästä herättelystä meille täällä aitiossa kysymällä myös tästä tärkeästä asiasta, koska kyllä se on totta niin, että siitä omasta kunnostaan pitää pitää huolta, että jaksaa sitten muitten asioita hoitaa.
Vastauksena teille, arvoisa edustaja, että kyllä syke on noussut aina silloin tällöin, että sykemittarilla on kyllä muussakin yhteydessä hyvin paljon merkitystä kuin vaan pelkästänsä juostessa. Minä itse näkisin, että minun kuntoni on kyllä kohentunut tässä viime vuosina, ja tietysti yksi osa sitä on se, että on lapsen ja koiran kanssa pihalla, mutta myöskin sitten on ihan tällaista kävelyä, juoksuharjoitusta. Kyllä täytyy myöntää, että joka maanantaiaamu aloitan laihdutuskuurin. (Naurua)"

Ei kommentteja: