perjantai 7. lokakuuta 2011

Puhemies & Ben Zyskowicz

Hallituksen esitys eduskunnalle Seychellien kanssa veroasioita koskevista tiedoista tehdyn sopimuksen hyväksymisestä ja laiksi sopimuksen lainsäädännön alaan kuuluvien määräysten voimaansaattamisesta
(PTK 48/2011 vp)

Zyskowicz: "Arvoisa herra puhemies! Tässä esityksessä ja valiokunnan mietinnössä on kyse Seychellien kanssa veroasioita koskevista tiedoista tehdyn sopimuksen hyväksymisestä. Laajemmin, herra puhemies, on kyse siitä, että tiedonvaihtoa vahvistamalla eri maiden viranomaisten ja ennen kaikkea tällaisten... (Hälinää)"

Puhemies: "Arvoisa edustaja, jos sopii, niin tässä välissä huomauttaisin arvoisille edustajille, että täällä on istunto käynnissä ja edustaja Zyskowiczilla on puheenvuoro. Pyydän siirtämään kaikki neuvottelut salin ulkopuolelle. Tämä koskee kaikkia edustajia. - Edustaja Zyskowicz, olkaa hyvä!"

Zyskowicz: "Arvoisa puhemies! Huomautan ensinnäkin, että ajankäyttöä mittaava kello kävi sinäkin aikana, kun puhemies käytti puheenvuoron. Ehkä tämä vaatii jotain tarkistamista tähän järjestelmään."

Puhemies: "Arvoisa edustaja, aika lähti juuri uudelleen juoksemaan. (Naurua)"

Zyskowicz: "Okei, kiitos, herra puhemies."

Ei kommentteja: